Мерзімі |
Тақырыбы |
Топ |
Өткізілетін орны |
Жауаптылар |
02.11.20
|
Он күндіктің ашылуы |
|
Онлайн видео презентация |
Сатвалдинова Д.Ш Багданова Б.А |
02.11.20 |
Ашық сабақ ПМК-2 «Кондитерлік өнімдері» тақырыбы «Ашытқы және ашытқысыз қамыр»
|
ОП-31
|
Кабинет 22
|
Султанғалиқызы А |
03.11.20 |
Ашық сабақ ПМК-3 тақырыбы «Өндірістік шикізаттің қауіпсіздігі мен сапасына қойылатын нормалар»
|
ОП-31
|
Кабинет 22
|
Байдрахманова Б.Т |
04.11.20 |
ПМП-5 "Психология және кәсіби қызмет этикасы" пәнінен ашық сабақ "Келушілерге қызмет көрсету кезіндегі мінез-құлық ережелері және сөйлеу этикеті» тақырыбында
|
ОП-32
|
Кабинет 22
|
Абдильдина А.М
|
05.11.20 |
ПМП-6 "Техникалық-технологиялық карталарды жасау" пәні бойынша ашық сабақ. тақырыбы: "Тағам дайындау кезінде Шикізат шығынын есептеу» |
ОП-32 |
Кабинет 22 |
Смагулова А.М |
06.11.20 |
ПМП-2 "тауартану" пәні бойынша ашық сабақ, тақырыбы: "Ұн мен жарма сапасын анықтау" |
ОП-12 |
Кабинет 22 |
Какабадзе Г.Г |
09.11.20 |
1."WorldSkills КБА 2020"аспаздық байқауының ашылуы. 1 күн: құзыреттілік Аспаз ісі Кондитерлік шеберлік |
ОП-11 ОП-12 ОП-31 ОП-32 |
Лаборатория, столовая |
Смагулова А.М Багданова Б.А Смагулова А.М, Султанғалиқызы А Какабадзе Г.Г Сатвалдинова Д.Ш |
10.11.20 |
2 күн: құзыреттілік Кондитерлік шеберлік Наубайхана ісі |
ОП-11 ОП-12 ОП-31 ОП-32 |
Лаборатория столовая |
Какабадзе Г.Г Сатвалдинова Д.Ш, Топольник З.С. Абдильдина А.М |
11.11.20 |
3 күн: құзыреттілік Аспаз ісі Наубайхана ісі |
ОП-11 ОП-12 ОП-31 ОП-32 |
Лаборатория столовая |
Смагулова А.М, Султанғалиқызы А Топольник З.С. Абдильдина А.М |
12.11.19 |
4 күн: құзыреттілік байқауының жабылуы Кондитерлік шеберлік Аспаз ісі Наубайхана ісі |
ОП-31 ОП-32 ОП-11 ОП-12 |
Лаборатория |
Смагулова А.М, Султанғалиқызы А Топольник З.С. Абдильдина А.М Какабадзе Г.Г Сатвалдинова Д.Ш |